Lansering!

Ginfestival i Boden!

Den 17-18 maj blir det ginfestival i Boden, på området Kårbacken. Kårbackens Krog & Event tillsammans med ginprofilen Anki Granström skapar en ny ginfestival som också blir den nordligaste i Sverige.

-Jag ser verkligen fram emot att bredda ginscenen i Sverige och skapa en trevlig mötesplats för människor som gillar och vill lära sig mer om gin, säger Anki Granström

Bodens Ginfestival arrangeras på Kårbacken, i nyöppnade Kårbackens Krog & Events lokaler mitt på området. Datumet är satt till den 17 och 18 maj, fredag och lördag. Biljetterna till festivalen säljs med tre olika pass där fredagskvällen är första passet och lördagen har två olika pass, ett på eftermiddagen och ett på kvällen.

-Redan idag har vi klart med de flesta och de bästa av Norrbottens gindestillerier, både stora och små. Nu ska vi komplettera med fler destillerier som kommer lite längre bort ifrån och även knyta till oss några tonicproducenter, fortsätter Anki Granström.

-Förutom gin blir det såklart matupplevelser. Vi har plats för 7-8 matproducenter. Nu startar arbetet med att hitta matproducenter och samarbetspartners som vill vara med och ge ginfestivalen lite guldkant, berättar Rikard Mattsson från Kårbackens Krog & Event.

Emil Åräng, Sveriges största gin- och drinkprofil, kommer att leda programmet från scenen och skapa upplevelser under Bodens Ginfestival.

-Det ska bli oerhört kul att komma till Boden och prata gin med nya och gamla vänner. Fantastiskt kul att norra Sverige får en ny mötesplats och kul att Norrbotten med så många fina destillerier nu får en egen festival, säger Emil Åräng.

Biljetterna till ginfestivalen beräknas släppas i början av april.

Föregående
Föregående

Biljettsläpp